Parans Solar (PARA) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Parans Solar (PARA)

Parans Solar aktie

Parans Solar Lightning utvecklar energieffektiva ljussystem. Bolaget har utvecklat en teknik som möjliggör att solljus kan göras tillgängligt särskilt i rum långt belägna från fönster och övriga ljuskällor. Det möjliggörs genom armaturer som fångar solljus och distribuerar ljuset via fiberoptiska kablar. Bolaget etablerades under 2003 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Parans Solar Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Parans Solar. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Parans Solar, som verkar inom kraftförsörjningsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | IPO.se

Nyttjandeperiod 3 av teckningsoptioner av serie TO 2 inleds den 14 november

Den 14 november 2020, inleds andra nyttjandeperioden av de teckningsoptioner av serie TO2 som Parans Solar Lighting AB:s (”Parans”) delade u...

Parans Solar
13 Nov 2020 07:00

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Parans Solar

Parans Solar

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerPARA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde1 076 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-47.5
P/S520.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Parans Solar

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Parans Solar? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter