Play Magnus (NO) (PMG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Play Magnus (NO) aktie

PMG  

Play Magnus är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av digitala webbapplikationer. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för schackspelare. Kunderna består huvuvdsakligen av privata aktörer. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse underhållningstjänster samt utbildning. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska hemmamarknaden.

Play Magnus (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Internettjänster.

Mer om aktien Play Magnus (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Play Magnus (NO) (PMG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Play Magnus (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern PMG. Aktien har ett P/E-tal på -6 och P/S-tal på 12.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Play Magnus (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Play Magnus (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Play Magnus (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Play Magnus (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Play Magnus (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Play Magnus (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Play Magnus (NO)

Play Magnus (NO)

TickerPMG
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschInternettjänster
Börsvärde829 MNOK
Vinst-138 MNOK
P/E-6
P/S12.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Play Magnus (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Play Magnus (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter