RLS Global (RLS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

RLS Global aktie

RLS  

RLS, Rubicon Life Science, är ett svenskt biokemibolag. Bolaget utvecklar och säljer biokemiska produkter och metoder för behandling av förekommande sjukdomar. Bolagets produkter angriper skadad vävnad och lämnar frisk intakt. Idag är bolaget i framkant inom forskningen av den vävnadsbevarande utvecklingen. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

RLS Global tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 379 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -25 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RLS Global

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RLS Global (RLS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RLS Global aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern RLS. Aktien har ett P/E-tal på -15.3 och P/S-tal på 176.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RLS Global utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RLS Global Avanza – se aktiekurs idag

Se RLS Global senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RLS Global – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RLS Global.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RLS Global.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RLS Global

RLS Global

TickerRLS
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde379 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-25 MSEK
P/E-15.3
P/S176.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RLS Global

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RLS Global? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter