Sanistål (DK) (SANI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sanistål (DK) aktie

SANI  

Sanistål är en industriell återförsäljare av VVS, hårdvara, verktyg, maskiner och övriga tekniska lösningar. Produkter som säljs inkluderar exempelvis rör, armaturer, badrumsmöbler, tak och fasad, samt ventilations- och värmelösningar. Försäljning sker både via fysiska butiker och via bolagets E-handelssida. Bolaget grundades 1921 och har sitt huvudkontor i Aalborg.

Sanistål (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 868 MDKK, en omsättning på 3 633 MDKK och med ett resultat på -21 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sanistål (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sanistål (DK) (SANI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sanistål (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern SANI. Aktien har ett P/E-tal på -40.8 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sanistål (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sanistål (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Sanistål (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sanistål (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sanistål (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sanistål (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sanistål (DK)

Sanistål (DK)

TickerSANI
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde868 MDKK
Omsättning3 633 MDKK
Vinst-21 MDKK
P/E-40.8
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sanistål (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sanistål (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter