SAS ddk (DK) (SAS DKK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SAS ddk (DK) aktie

SAS DKK  

SAS är ett skandinaviskt flygbolag. Flygrutterna består av inrikes- och utrikesflyg, med Europa, Nordamerika och Asien som dominerande resmål. Övrig verksamhet som bolaget bedriver förutom passagerarflyg innefattar även transport- och frakttjänster, samt markhantering och tekniskt underhåll. Idag är bolaget en del av Star Alliance koncernen. SAS har sitt huvudkontor i Stockholm.

SAS ddk (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Flygtransport. Bolaget har ett börsvärde på 11 204 MDKK, en omsättning på 33 165 MDKK och med ett resultat på -3 495 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SAS ddk (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SAS ddk (DK) (SAS DKK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SAS ddk (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern SAS DKK. Aktien har ett P/E-tal på -3.2 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SAS ddk (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SAS ddk (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se SAS ddk (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SAS ddk (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SAS ddk (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SAS ddk (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SAS ddk (DK)

SAS ddk (DK)

TickerSAS DKK
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschFlygtransport
Börsvärde11 204 MDKK
Omsättning33 165 MDKK
Vinst-3 495 MDKK
P/E-3.2
P/S2.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SAS ddk (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SAS ddk (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter