SavoSolar Oyj (FI) (SAVOH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SavoSolar Oyj (FI) aktie

SAVOH  

Savosolar är en tillverkare av solpaneler. Bolagets produkter används för uppvärmning via fjärrvärme eller industriell processuppvärmning och kan installeras både på öppna fält, samt på platta- eller lutande tak. Produkterna tillverkas och levereras som nyckelfärdiga komponenter. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro på den nordiska marknaden. Bolaget grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Mikkeli.

SavoSolar Oyj (FI) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 7 MEUR, en omsättning på 6 MEUR och med ett resultat på -5 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SavoSolar Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SavoSolar Oyj (FI) (SAVOH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SavoSolar Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern SAVOH. Aktien har ett P/E-tal på -1.3 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SavoSolar Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SavoSolar Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se SavoSolar Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SavoSolar Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SavoSolar Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SavoSolar Oyj (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SavoSolar Oyj (FI)

SavoSolar Oyj (FI)

TickerSAVOH
ListaFirst North
LandFinland
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde7 MEUR
Omsättning6 MEUR
Vinst-5 MEUR
P/E-1.3
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SavoSolar Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SavoSolar Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter