SBF Bostad A (SBFBO A) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

SBF Bostad A (SBFBO A)

SBF Bostad A aktie

Här samlar vi all information vi hittat om aktien SBF Bostad A. Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att SBF Bostad A nämns. Om du önskar skapa en bevakning av SBF Bostad A så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget SBF Bostad A.

SBF Bostad A Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt SBF Bostad A går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i SBF Bostad A är just nu 1 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning0%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

SBF Bostad A Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som SBF Bostad A. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. SBF Bostad A, som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på ngm-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SBF Bostad A

SBF Bostad A

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSBFBO A
ListaNGM
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighet - REIT
Börsvärde44 444 MSEK
Omsättning26 MSEK
Vinst5 MSEK
P/E8694.3
P/S1677.8
Utdelning1 SEK
Direktavkastning0%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SBF Bostad A

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SBF Bostad A? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter