Signatur Fastigheter (SIGN B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Signatur Fastigheter aktie

SIGN B  

Signatur Fastigheter är verksamma inom fastighetssektorn. Inom koncernen återfinns ett fokus mot förvärv och utveckling av fastighetsbestånd, huvudsakligen bestående av bostads- och samhällsfastigheter. Verksamheten är särskilt inriktad mot renovering och förnyelser av äldre fastigheter. Fastigheterna är belägna i tillväxtområden, med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Bolaget gjorde ett omvänt förvärv och tog över Deflamo under 2019.

Signatur Fastigheter tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 408 MSEK, en omsättning på 19 MSEK och med ett resultat på 47 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Signatur Fastigheter

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Signatur Fastigheter (SIGN B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Signatur Fastigheter aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SIGN B. Aktien har ett P/E-tal på 8.7 och P/S-tal på 10 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Signatur Fastigheter utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Signatur Fastigheter Avanza – se aktiekurs idag

Se Signatur Fastigheter senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Signatur Fastigheter – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Signatur Fastigheter.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Signatur Fastigheter.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Signatur Fastigheter

Signatur Fastigheter

TickerSIGN B
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde408 MSEK
Omsättning19 MSEK
Vinst47 MSEK
P/E8.7
P/S10

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Signatur Fastigheter

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Signatur Fastigheter? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter