SimCorp (DK) (SIM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SimCorp (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

SIM  

SimCorp utvecklar IT-lösningar för den finansiella sektorn. Lösningarna inkluderar huvudsakligen back-end lösningar för hantering av komplexa datamängder, samt lösningar inom compliance och enterprise. Kunderna återfinns bland banker, försäkringsbolag, fondkommissionärer och övriga aktörer inom kapitalförvaltning. Bolaget har verksamhet och grundades under 1971.

SimCorp (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 32 320 MDKK, en omsättning på 3 382 MDKK och med ett resultat på 730 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SimCorp (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SimCorp (DK) (SIM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SimCorp (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern SIM. Aktien har ett P/E-tal på 44.3 och P/S-tal på 9.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SimCorp (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SimCorp (DK) senaste utdelning är 7.5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

SimCorp (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se SimCorp (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SimCorp (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SimCorp (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SimCorp (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SimCorp (DK)

SimCorp (DK)

TickerSIM
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde32 320 MDKK
Omsättning3 382 MDKK
Vinst730 MDKK
P/E44.3
P/S9.1
Utdelning7.5 DKK
Direktavkastning0.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SimCorp (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SimCorp (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter