Solon Eiendom (NO) (SOLON) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Solon Eiendom (NO) aktie

SOLON  

Solon Eiendom är ett fastighetsbolag. Bolaget utvecklar fastigheter belägna i större norska städer, men även inom andra delar av Norge. Bolaget är aktiva genom hela värdeprocessen, från konstruktion till att fastigheterna levereras till kund. De flesta fastigheterna är av större karaktär, vanligtvis belägna runtom i storstadsregionerna. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Solon Eiendom (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 2 502 MNOK, en omsättning på 1 585 MNOK och med ett resultat på 90 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Solon Eiendom (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Solon Eiendom (NO) (SOLON) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Solon Eiendom (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SOLON. Aktien har ett P/E-tal på 27.7 och P/S-tal på 1.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Solon Eiendom (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Solon Eiendom (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Solon Eiendom (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Solon Eiendom (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Solon Eiendom (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Solon Eiendom (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Solon Eiendom (NO)

Solon Eiendom (NO)

TickerSOLON
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde2 502 MNOK
Omsättning1 585 MNOK
Vinst90 MNOK
P/E27.7
P/S1.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Solon Eiendom (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Solon Eiendom (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter