Sotkamo Silver Oyj (FI) (SOSI1) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sotkamo Silver Oyj (FI) aktie

SOSI1  

Sotkamo Silver är verksamma inom gruvindustrin. Bolaget arbetar med prospektering och vidare utvinning av naturresurser. Störst andel av råvarorna består av silver, guld och zink. Verksamhet innehas genom hela värdekedjan, från analys och undersökning av mark, till exploatering och distribution till grossister samt kunder. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Sotkamo Silver Oyj (FI) tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Guld & Silver. Bolaget har ett börsvärde på 52 MEUR, en omsättning på 18 MEUR och med ett resultat på -5 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sotkamo Silver Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sotkamo Silver Oyj (FI) (SOSI1) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sotkamo Silver Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SOSI1. Aktien har ett P/E-tal på -11.3 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sotkamo Silver Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sotkamo Silver Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Sotkamo Silver Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sotkamo Silver Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sotkamo Silver Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sotkamo Silver Oyj (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sotkamo Silver Oyj (FI)

Sotkamo Silver Oyj (FI)

TickerSOSI1
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschGruv - Guld & Silver
Börsvärde52 MEUR
Omsättning18 MEUR
Vinst-5 MEUR
P/E-11.3
P/S2.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sotkamo Silver Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sotkamo Silver Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter