Tikkurila (FI) (TIK1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tikkurila (FI) aktie

TIK1V  

Tikkurila är verksamma inom kemiindustrin. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av färger för bromålning och rostskydd. Idag erbjuds ett flertal produkter som används på metallytor, fogfria golv och träytor. Produkterna vidaresäljs via återförsäljare och störst närvaro återfinns inom Norden, Europa och Asien. Utöver huvudverksamheten levererar bolaget specialanpassade golvbeläggningar.

Tikkurila (FI) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 1 440 MEUR, en omsättning på 564 MEUR och med ett resultat på 43 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tikkurila (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tikkurila (FI) (TIK1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tikkurila (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern TIK1V. Aktien har ett P/E-tal på 33.4 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tikkurila (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tikkurila (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tikkurila (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tikkurila (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tikkurila (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tikkurila (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tikkurila (FI)

Tikkurila (FI)

TickerTIK1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde1 440 MEUR
Omsättning564 MEUR
Vinst43 MEUR
P/E33.4
P/S2.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tikkurila (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tikkurila (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter