Totalbanken (DK) (TOTA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Totalbanken (DK) aktie

TOTA  

Totalbanken bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster inom bostads- och billån, sparande, försäkring och kapitalförvaltning. Största delen av kunder återfinns bland privatpersoner samt bland små- och medelstora bolag. Verksamhet bedrivs idag främst inom den danska marknaden. Totalbanken grundades ursprungligen 1911 och har idag sitt huvudkontor i Aarup.

Totalbanken (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 305 MDKK, en omsättning på 165 MDKK och med ett resultat på 34 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Totalbanken (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Totalbanken (DK) (TOTA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Totalbanken (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern TOTA. Aktien har ett P/E-tal på 9 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Totalbanken (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Totalbanken (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Totalbanken (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Totalbanken (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Totalbanken (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Totalbanken (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Totalbanken (DK)

Totalbanken (DK)

TickerTOTA
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde305 MDKK
Omsättning165 MDKK
Vinst34 MDKK
P/E9
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Totalbanken (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Totalbanken (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter