Uutechnic (FI) (UUTEC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Uutechnic (FI) aktie

UUTEC  

Uutechnic Group är en finsk koncern specialiserade inom industriella lösningar. Under koncernen återfinns ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning. Produkterna och tillhörande tjänster används huvudsakligen inom gruv-, gödsel- samt massa- och pappersindustrin. Exempel på produkter innefattar exempelvis pumphjul, reaktorer och omrörare. Kunderna återfinns på global nivå.

Uutechnic (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 33 MEUR, en omsättning på 17 MEUR och med ett resultat på 1 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Uutechnic (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Uutechnic (FI) (UUTEC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Uutechnic (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern UUTEC. Aktien har ett P/E-tal på 22.6 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Uutechnic (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Uutechnic (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Uutechnic (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Uutechnic (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Uutechnic (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Uutechnic (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Uutechnic (FI)

Uutechnic (FI)

TickerUUTEC
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde33 MEUR
Omsättning17 MEUR
Vinst1 MEUR
P/E22.6
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Uutechnic (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Uutechnic (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter