Västsvensk Logistik (VASLOG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Västsvensk Logistik aktie

VASLOG  

Västsvensk Logistik investerar i fastigheter på den svenska marknaden. Fastigheterna är belägna i västra Sverige och består av logistik- och kontorsbyggnader. Bolaget äger, förvaltar och hyr ut delar av fastigheterna till olika aktörer verksamma inom olika branscher. Koncernen förvaltas av Hestia Fastighetsförvaltning. Huvudkontoret ligger i Västerås.

Västsvensk Logistik tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 180 MSEK, en omsättning på 41 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Västsvensk Logistik

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Västsvensk Logistik (VASLOG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Västsvensk Logistik aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern VASLOG. Aktien har ett P/E-tal på -22.8 och P/S-tal på 4.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Västsvensk Logistik utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Västsvensk Logistik senaste utdelning är 7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 9.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Västsvensk Logistik Avanza – se aktiekurs idag

Se Västsvensk Logistik senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Västsvensk Logistik – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Västsvensk Logistik.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Västsvensk Logistik.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Västsvensk Logistik

Västsvensk Logistik

TickerVASLOG
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde180 MSEK
Omsättning41 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-22.8
P/S4.5
Utdelning7 SEK
Direktavkastning9.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Västsvensk Logistik

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Västsvensk Logistik? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter