Victoria Properties (DK) (VIPRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Victoria Properties (DK) aktie

VIPRO  

Victoria Properties är ett danskt fastighetsbolag. Bolagets huvudsakliga affärsverksamhet återfinns inom förvärv, investering och utveckling av diverse fastighetsprojekt. Idag investerar bolaget huvudsakligen i tyska hyresfastigheter, belägna i större storstadsområden. Bolaget grundades under 2006 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Victoria Properties (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 18 MDKK, en omsättning på 1 MDKK och med ett resultat på -2 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Victoria Properties (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Victoria Properties (DK) (VIPRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Victoria Properties (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern VIPRO. Aktien har ett P/E-tal på -8.1 och P/S-tal på 14.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Victoria Properties (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Victoria Properties (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Victoria Properties (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Victoria Properties (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Victoria Properties (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Victoria Properties (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Victoria Properties (DK)

Victoria Properties (DK)

TickerVIPRO
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde18 MDKK
Omsättning1 MDKK
Vinst-2 MDKK
P/E-8.1
P/S14.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Victoria Properties (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Victoria Properties (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter