Wilson (NO) (WILS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Wilson (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

WILS  

Wilson är verksamma inom rederi. Bolaget driver och förvaltar över flera olika bulkfartyg och systemfartyg som transporterar torrlast. Idag innehas störst verksamhet inom segmentet Short Sea. Bolaget tillhandahåller sjöfartstjänster till både den inhemska - och globala marknaden. Wilson grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Bergen.

Wilson (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 1 672 MNOK, en omsättning på 2 717 MNOK och med ett resultat på 228 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wilson (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wilson (NO) (WILS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wilson (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Standard, och med tickern WILS. Aktien har ett P/E-tal på 7.3 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wilson (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wilson (NO) senaste utdelning är 5.9 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 14.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wilson (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Wilson (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wilson (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wilson (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Wilson (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wilson (NO)

Wilson (NO)

TickerWILS
ListaOB Standard
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde1 672 MNOK
Omsättning2 717 MNOK
Vinst228 MNOK
P/E7.3
P/S0.6
Utdelning5.9 NOK
Direktavkastning14.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wilson (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wilson (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter