Wilson (NO) (WILS) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Wilson (NO) (WILS)

Wilson (NO) aktie

Wilson är verksamma inom rederi. Bolaget driver och förvaltar över flera olika bulkfartyg och systemfartyg som transporterar torrlast. Idag innehas störst verksamhet inom segmentet Short Sea. Bolaget tillhandahåller sjöfartstjänster till både den inhemska - och globala marknaden. Wilson grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Bergen.

Wilson (NO) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Wilson (NO) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Wilson (NO) är just nu 0.6 NOK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2.5%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Wilson (NO) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Wilson (NO). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Wilson (NO), som verkar inom industrisektorn och finns på ob standard-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Börsvärlden

Stocks in Play – Produktionsrekord för SinterCast, Bud på Wilson

Assa Abloy
Fast Balder
Evolution Gaming
+8
11 Apr 2018 08:23

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wilson (NO)

Wilson (NO)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerWILS
ListaOB Standard
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde1 013 MNOK
Omsättning2 717 MNOK
Vinst53 MNOK
P/E19.2
P/S0.4
Utdelning0.6 NOK
Direktavkastning2.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wilson (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wilson (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter