Increasor Tech Invest - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med Increasor Tech Invest
Bildkälla: Increasor

Vad är Increasor Tech Invest?

Increasor Tech Invest

Increasor Tech Invest (pub) är ett svenskt publikt företag. Increasor investerar i smarta lösningar där plattformen kommer att lösa ett problem, göra något mer effektivt eller bara optimera nuvarande system. Bolaget går in i stabila traditionella företag och förser dem med smarta digitala lösningar.

Increasor är experter på att hitta digitala lösningar för alla behov. Bolaget vill vara det ledande företaget inom tech investments i Skandinavien. Increasor har fokus på enkelhet och business intelligence snarare än komplexa och dyra lösningar. Tekniken ska handla om att stödja och stärka människor varje dag, inte tvärtom.

Affärsidén är att växa genom förvärv, göra en IPO under 2021 och uppta handel med bolagets aktie på lämplig marknadsplats. Beroende på vilken väg man väljer kan Increasor göra en börsnotering inom de närmaste 18 månaderna. Efter att spridningsemissionen genomförts kommer arbetet med större finansiella partners att intensifieras. Enligt bolaget har dialoger redan inletts med en rad investmentbolag, Venture Capital-bolag och affärsänglar, i jakten på en eller ett par ankarinvesterare som vill vara med på börsresan. Idealiskt vore en aktiv delägare som kan öppna dörrar till större affärer för Increasor.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla: Increasor
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finanstid

Increasor – Slutrapport från ägarspridningsemission

Increasor tar tillfället i akt att slutrapportera och redovisa den äga...

Increasor Tech Invest
18 Sep 2020 13:04

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Increasor Tech Invest

Increasor Tech Invest

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
LandUSA
VDAndreas Trouin
OrdförandeMattias Ahlberg

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Increasor Tech Invest

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Increasor Tech Invest? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter