Readly - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med Readly
Bildkälla: Readly

Vad är Readly?

Readly

Readly är en digital prenumerationstjänst som erbjuder obegränsad tillgång till tusentals digitala magasin och tidningar i en app.

Readly är marknadsledare i Europa inom kategorin prenumerationstjänster för digitala magasin och erbjuder “all-you-can-read” tillgång till en portfolio med cirka 5 000 titlar och cirka 130 000 utgåvor från tillförlitliga utgivare. I samarbete med omkring 800 förlag världen, och med användare i fler än 50 länder, digitaliserar Readly magasinindustrin. Bolagets syfte är föra magasinens magi in i framtiden så att kvalitativt innehåll förblir något som upptäcks och lever vidare. Under 2019 distribuerade Readly över 120 000 utgåvor av magasin och tidningar som har lästs 83 miljoner gånger.

Huvudägarna och styrelsen i bolaget anser att det är en lämplig tidpunkt att bredda bolagets aktieägarbas och ansöka om notering av bolagets aktie på Nasdaq Stockholm. Erbjudandet och börsnoteringen kommer att främja koncernens fortsatta tillväxt samt ge Readly tillgång till kapitalmarknaderna och en diversifierad bas av svenska och internationella aktieägare. Readly bedömer också att sin IPO på Nasdaq Stockholm kommer att öka kännedomen om Readly hos prenumeranter, förlag och allmänheten.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla: Readly
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | IPO.se

Tre titlar från Guardian News & Media adderade till Readlys växande utbud

Readly (http://www.readly.com/), den europeiska marknadsledaren inom kategorin digitala magasin, fortsätter att stärka sitt utbud av brittis...

Readly
02 Nov 2020 07:00

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Readly

Readly

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerREAD
ListaMid Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde2,673 MSEK
Omsättning303 MSEK
Vinst-196 MSEK
P/E-13.7
P/S8.2
VDMaria Hedengren
OrdförandePatrick Svensk

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Readly

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Readly? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter

Twitter