Bästa aktie appen 2021 | Alla börsnyheter - Börskollen
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners, läs mer i vår Dataskyddspolicy.
Bästa

1 minuters lästid

Bästa aktie appen 2021 för nyheter om börsen, ekonomi och aktier?

Börskollen finns på webben, men för en bättre upplevelse rekommenderar vi att du laddar ner Börskollen som app. Vår aktie och ekonomi app är helt gratis och finns tillgänglig för både iPhone/iOS- och Android-telefoner. Läs mer om hur du kommer igång nedan!

Gratis aktie app – Samlar alla börs- och ekonominyheter

Börskollen samlar börsnyheter från fler än 75 olika källor som skriver om börsen och sparande i allmänhet och aktier och fonder i synnerhet.

  • Ekonominyheter – Från 15 av de mest populära ekonomisajterna i Sverige
  • Pressmeddelanden – Snabb leverans av PM till majoriteten av våra bolag
  • Insynshandel – Direkt från Finansinspektionen med smidig sökfunktion
  • Bloggar – Vi har samlat över 50 av Sveriges mest populära bloggare
  • Videos – Kvalitétsmaterial i rörlig format
  • Intervjuer – Exklusiva med Sveriges duktigaste börsprofiler
  • Och mycket mer...

Om du använder vår gratis aktie app får du en pushnotis vid nyheter som rör dina bevakade bolag – allt för att du ska kunna ha stenkoll på börsen och dina favoritbolag varje dag!

Smidig aktie app – Bevaka dina favoritbolag och få pushnotis vid nyheter oavsett källa

I vår gratis aktie app kan du skapa bevakningar för dina favoritbolag/aktier och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, omnämnande i blogginlägg och videoklipp eller vid ny rapporterad insynstransaktion – allt för att du inte ska missa några viktiga nyheter på marknaden!

Se även: Kom igång med Börskollen-appen på under 3 minuter!

Gör som över 150.000 andra och ladda ner aktie appen idag – helt gratis!

Ladda hem bästa aktie- och ekonomi-appen idag

Om du har iPhone/iOS kan du söka upp appen i App Store och om du har Android finner du appen i Google Play. Om du läser denna sida på din mobil kan du bara klicka på länkarna nedan så tar du dig vidare direkt till rätt sida för nedladdning av Börskollen-appen.

Ladda ner appen till din iOS-enhet här
Ladda ner appen till din Android-enhet här

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyhetsbrev

Följ oss i sociala medier

Börskollen

Kom igång bolagsbevakning

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter