Dagens aktierekommendationer i översikt – Dubbla köprekar lyfter BioArctic

Nyhet

Dagens aktierekommendationer i översikt – Dubbla köprekar lyfter BioArctic

Dagens aktierekommendationer i översikt – Dubbla köprekar lyfter BioArctic

I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag. Aktie Rekommendationer och riktkurser BioArctic Carnegie inleder bevakning av BioArctic med köp och riktkurs 31 kronor BioArctic DNB inleder bevakning av BioArctic med köp och riktkurs 36 kronor Ahlstrom-Munksjö Inderes sänker rekommendation på Ahlstrom-Munksjö till minska (öka), riktkurs 19 euro XMReality Redeye inleder bevakning av XMReality med fair value på 14,5 kronor i basscenariot. Swedol SEB höjer riktkursen för Swedol till 34 kronor (30), upprepar behåll Africa Oil Barclays sänker riktkursen på Africa Oil till 2,41 CAD (2,73), upprepar övervikt Handelsbanken Morningstar höjer rekommendation på Handelsbanken till köp (behåll) H&M Barclays sänker rekommendation på H&M till undervikt (jämvikt), riktkurs 170 kronor BioArctic, ett svenskt forskande läkemedelsföretag som erbjuder effektiva behandlingar för patienter med sjukdomar i det centrala nervsystemet, lyfter 5 procent efter köprekommendationer från de båda analyshusen. Om riktkurserna skulle infrias har vi en kurspotential på ca 19 (Carnegie) respektive 38 (DNB) procent jämför med rådande aktiekurs..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Börsvärlden

Nyhetsbrev