FrontOffice kommenterar stark Q3-rapport i videointervju
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

FrontOffice kommenterar stark Q3-rapport i videointervju

FrontOffice

NGM-noterade FrontOffice fortsätter sin satsning på ökad synlighet. Nu kommenteras den senaste delårsrapporten via en videointervju med VD Johan Lund. I denna intervju berättar han om de starka siffror som presenteras i delårsrapporten. VD har ordet – I denna rapport vill jag lyfta fram tre saker: avyttringen av Abelco Investment Group AB (publ) (9,7 MSEK) vilket stärker kassan i FrontOffice, att vi har gjort en ordentlig utdelning (4,3 MSEK) av Abelco-aktier till våra aktieägare samt att vi avyttrat lånefordran gällande Athene Immobiliengruppe med ett överskott på 1,8 MSEK.

Det här visar att vår affärsmodell för turnarounds verkligen fungerar och levererar värde till våra aktieägare ,   säger Johan Lund, VD FrontOffice Nordic AB (publ). FrontOffice utökar sin IR-satsning genom ökat fokus på rörlig media FrontOffice som tidigare berättat i år att en större IR-offensiv inleds meddelar att man nu avser att fortsätta satsningen genom en utökad satsning på rörlig media. Detta sätt att kommunicera digitalt skapar betydligt bättre resultat i antalet visningar jämfört med redaktionella reportage eller klassiska delårsrapporter.

Som ett led i satsningen med rörlig media har FrontOffice startat en ny Youtube-kanal där du utöver ovan nämnda filminspelning finner en bolagspresentation från företagets medverkan på NGM LIVE. Kanalen kommer snart att fyllas på med fler filmer då FrontOffice startat en videoblogg med löpande uppdateringar inplanerade. Du finner den nystartade Youtube-kanalen här.

Artikeln i sin helhet
Denna källa har få eller inga artiklar bakom betalvägg
Läs hela artikeln

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Abelco Investment

Mer från Börsvärlden

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt