WntResearch stänger investeringserbjudandet kommande måndag
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

WntResearch stänger investeringserbjudandet kommande måndag

WntResearch

Emissionsaktuella WntResearch arbetar för att säkerställa den kliniska fas 2-studien av läkemedelskandidaten Foxy-5. Läs i dagens emissionsuppslag allt om investeringserbjudandet och ta del av en färsk analys. Aktietorgsnoterade WntResearch stänger kommande måndag den 23:e oktober sin företrädesemission vilken bjuder in till teckning av units i bolaget. Emissionen skall i första hand  säkerställa den kliniska fas 2-studien av Foxy-5.

Den sista chansen att teckna en prispressad möjlig turn-around-kandidat närmar sig nu med stormsteg. Företrädesemission tillför bolaget cirka 64 MSEK före emissionskostnader. Om samtliga teckningsoptioner utnyttjas tillförs bolaget ytterligare cirka 24 MSEK före emissionskostnader.

Emissionen är säkerställd genom teckningsförbindelser och garantiåtaganden till 75 procent av den initiala emissionsvolymen. Utfallet av emissionen förväntas offentliggöras omkring den 27 oktober 2017. ​ Verksamheten i korthet Verksamheten går i korthet ut på att utveckla  unika läkemedelskandidater som motverkar metastasering av cancer.

Cancerbehandling är den snabbast växande läkemedelsmarknaden med en förväntad årlig tillväxt om 7–10 procent per år. Den globala marknaden beräknas nå en omsättning om 150 miljarder USD årligen år 2020. Färsk analys ser stor kurspotential i WntResearch Via länken nedan kommer du till en externt producerad analys av WntResearch.

Analysen är gjord av Kapital Partner som efter en kursnedgång inför emissions-starten ser en betydande uppsida i WntResearchs aktie. Att bolag som flaggar för emission faller på börsen är mer regel än undantag. Frågan är om den kursnedgång som ägt rum i WntResearch är ett köpläge? Läs analysen Den kliniska fas 2-studien av Foxy-5 Just nu finns ett extra strakt fokus på att säkerställa den kliniska fas 2-studien av läkemedelskandidaten Foxy-5.

Läkemedelskandidaten Foxy-5 har ett flertal unika egenskaper som listas nedan: First-in-class Starka prekliniska effektdata Utmärkt farmakokinetik Stort medicinskt behov Gynnsam säkerhetsprofil Unik mekanism Bra patentskydd med god geografisk täckning Information och dokument Nedan finner du direktlänkar till den information och det material du behöver för att sätta dig in i investeringserbjudandet: WntResearchs hemsida Emissionssida Emissionsfolder Prospekt Anmälningssedel Analys av WntResearch Till bolagets emissionssida.

Artikeln i sin helhet
Denna källa har få eller inga artiklar bakom betalvägg
Läs hela artikeln

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om WntResearch

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien WntResearch

Mer från Börsvärlden

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt