FrontOffice nyemission närmar sig med stormsteg
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

FrontOffice nyemission närmar sig med stormsteg

FrontOffice

NGM-noterade FrontOffice Nordic AB (publ) påbörjar om 5 dagar och ca 15 timmar sin nyemission. Emissionen sker i syfte att bredda ägarbasen och ta in tillväxtkapital. Redan nu kan du göra en intresseanmälan för att få ta del av investeringserbjudandet när teckningstiden öppnar. Emissionsbeloppet uppgår till 10 MSEK (9 999 999 kr) med en möjlig övertilldelningsoption som uppgår till 8 MSEK.

Med en väl planerad och slagkraftig emissionskampanj i pipeline, genomförs nu de sista förberedelserna inför emissionsstarten. Nedräkningen har börjat… Affärsidén – en bevisad affärsmodell FrontOffice affärsidé är att investera i turnaroundsituationer och bedriva turnaround management. Bolaget grundades 2013 och affärsidén har nu börjat bevisa sig då Q3 rapporten 2017, lyfter fram ett mycket lönsamt bolag med 75% vinstmarginal.

FrontOffice har efter flera lyckade affärer idag en bevisad affärsmodell. VD Johan Lund om FrontOffices roll som turnaroundinvesterare ”FrontOffice är ett investmentbolag och vi har specialiserat oss på att investera i bolag som befinner sig i någon form av kris. Tack vare att vi varje år rekonstruerar en stor mängd företag i vårt helägda dotterbolaget Svensk Företagsrekonstruktion AB, sitter vi på ett unikt affärsflöde av möjliga turnaroundinvesteringar.

” ”Dessa turnaroundinvesteringar är ej tillgängliga för övriga marknaden och genomförs ofta till mycket förmånliga värderingar. Vi har byggt den här plattformen sedan 2013 och företaget levererar nu vinster, vilket visar på att vår affärsmodell fungerar. Nu tar vi in mer kapital för att kunna göra fler och större investeringar.

” Johan Lund, grundare och VD för FrontOffice Mer information Besök FrontOffices nya hemsida Anmäl intresse via emissionsrummet.

Artikeln i sin helhet
Denna källa har få eller inga artiklar bakom betalvägg
Läs hela artikeln

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Front Ventures

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Front Ventures

Mer från Börsvärlden

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt