Fortnox-konkurrenten rusar tvåsiffrigt på starka tillväxtsiffror
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fortnox-konkurrenten rusar tvåsiffrigt på starka tillväxtsiffror

Fortnox-konkurrenten

Bolaget ökade antalet kunder med 38 procent under 2017 – aktien rusar 17 procent på nyheten! Affärssystembolagets 24SevenOffice ökade antalet befintliga kunder till 28 270 vid utgången av 2017, en ökning med 38 procent jämfört med 20 486 kunder vid utgången av 2016. Det framgår av ett pressmeddelande. ”Det är mycket glädjande att se att vi har bibehållit en stark tillväxt av nya kunder under 2017. Tack vare vår strategi att sälja till redovisningsbranschen och att de i sin tur använder 24SevenOffice-systemet som sin teknologiplattform för att leverera tjänster till sina slutkunder, har medfört en ökning om 38 procent under året.

Vår modulbaserade plattform möjliggör för oss att växa tillsammans med våra kunder. Vi är i full gång med implementeringen av expansionsstrategin i Sverige. Rekryteringen löper på enligt plan och nya svenska kunder har anskaffats.

Vi ser med tillförsikt framemot 2018 med skarp lansering av AI-teknologi inom bokföring och fortsatt tillväxt”, säger bolagets vd Ståle Risa. 24SevenOffice är enligt vd i full gång med implementering av tillväxtstrategi Bolaget är i dag i full gång med implementeringen av tillväxtstrategin i Sverige, rekryteringen fortlöper och nya svenska kunder har anskaffats. Det uppger vd Ståle Risa i en statusuppdatering.

Som ett första steg i tillväxtstrategin skall bolaget etablera en svensk organisation för att öka bearbetningen av den svenska marknaden. Rekryteringsprocesserna uppges vara igång och gå enligt plan. ”En av de viktigaste och största målgrupperna för 24SevenOffice i Sverige är redovisningsföretag som har större och mer komplexa kunder, vilka kräver mer utav sitt affärssystem.

24SevenOffice avser att under det första halva året 2018 öka bearbetningen av denna marknad i samband med rekryteringen av säljorganisationen” , heter det. Vidare uppges bolaget under de senaste månaderna ha gjort stora teknologiska framsteg inom främst implementering av Artificiell Intelligens (AI) och har genomfört testkörningar med mycket lyckade resultat. 24SevenOffice har för avsikt att initiera den skarpa lanseringen av teknologin under det första kvartalet 2018.

Artikeln i sin helhet
Denna källa har få eller inga artiklar bakom betalvägg
Läs hela artikeln

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Börsvärlden

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt