Three Gates kan uppnå massivt globalt genombrott – Spelsuccén “8 TO GLORY” bör du läsa mer om
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Three Gates kan uppnå massivt globalt genombrott – Spelsuccén “8 TO GLORY” bör du läsa mer om

Three

Det emissionsaktuella NGM-bolaget Three Gates har skapat en imponerande produktportfölj och befinner sig nu i ett mycket spännande läge. Det svenska spelundret är vida känt och frågan är om Three Gates med sin megasuccé “8 TO GLORY” som spjutspets nu blir ytterligare en svensk jättehit? Three Gates har idag färdigställda mobilspel ”8 to Glory”, ”MainStream Fishing” och ”No Limit Golf” samt Online-PC-spelet ”Offensive Combat Redux!”. Vi fokuserar i denna artikel främst på spelet “8 TO GLORY” och när du läst klar förstår du sannolikt varför. Tjurridningsspelet ”8 to Glory” har hittills genererat över 1 miljon nedladdningar sedan lanseringen tredje kvartalet 2016, vilket placerar spelet inom topp 2 % av alla free-to-play-spel på mobilspelsmarknaden.

8 TO GLORY mot lansering på Microsofts Xbox och Sonys Playstation Three Gates planerar lansering av en version av spelet till Microsofts Xbox och Sonys Playstation under det första halvåret 2018. Tjurridning har över 69 miljoner fans i USA och cirka 31 miljoner fans i resterande världen. En global marknad av enorma proportioner öppnar sig för Three Gates Produktportföljen består av attraktiva spelprodukter och en plan för regelbundna utgivningar i samarbete med distributörer vilket skapar en global räckvidd och potential.

Med ett totalt marknadsvärde uppskattat till över 110 miljarder US dollar (2017) är spelmarknaden en av de allra största underhållningsindustrierna i världen. Three Gates VD Don Geyer om framtiden och nyemissionen – Med över 1 000 000 nedladdningar för mobilversionen av 8 to Glory, det officiella spelet för Pro Bull Riders (”PBR”), och en konsolversion klar för lansering under andra kvartalet 2018, så är det mycket som talar för att Three Gates står inför ett massivt genombrott som spelstudio. – Vår strategi att utveckla kvalitetsspel i samarbete med internationella partners bär nu frukt och vi är mycket optimistiska över framtiden för 8 to Glory med stöd av PBR:s starka varumärke.

– Med den förestående företrädesemissionen så stärker vi balansräkningen och tillför det nödvändiga rörelsekapitalet för att ta steget till att bli en etablerad konsolstudio. Jag hoppas att så många som möjligt av våra nuvarande aktieägare fortsätter att stödja oss och ser fram emot att även välkomna nya ägare till Three Gates AB. Fullständigt VD-citat finner du i Three Gates emissionsteaser.

Tre skäl att teckna emissionen Three Gates är idag i en fas som håller på att transformeras till att även utveckla konsolspel, vilket i en betydande mån kommer att öka dess värdeskapande och tillgång till nya produkter. Three Gates har utmärkta partners i PBR och ENDEAVOR, i syfte att säkerställa att lanseringen av ”8 to Glory” till konsol får den marknadsföring och exponering spelet behöver för att bli en stor succé. Three Gates är fördelaktigt positionerat för att erhålla fler licensierade produkter i framtiden.

8 TO GLORY – se presentationsfilm av spelet som kan bli Three Gates starkaste tillväxtmotor Emissionserbjudandet i samandrag Teckningsperiod: 13 februari – 1 mars 2018 Pre-Money värdering: 9 200 268 kr Teckningskurs: 7 kr per aktie Villkor för emissionen: 2:1 Aktieägare i Three Gates erhåller för varje en (1) innehavd aktie, två (2) teckningsrätter. Det krävs en (1) teckningsrätt för teckning av en (1) ny aktie. Härutöver erbjuds investerare möjligheten att teckna nya aktier utan stöd av teckningsrätter.

Emissionsbelopp vid full teckning: 2 628 648 aktier motsvarande cirka 18,4 MSEK före emissionskostnader. Teckningsåtaganden: Teckningsförbindelser och emissionsgarantier har erhållits motsvarande 80 procent av emissionsbeloppet. Du läser allt om investeringserbjudandet samt laddar ned IM, Teaser och Anmälningssedel via bolagets emissionsrum! Till emissionssidan Om du önskar teckna dina aktier online med hjälp av Bank-ID finns denna möjlighet via Hagberg & Aneborn FK.

Följ denna länk för att teckna online.

Artikeln i sin helhet
Denna källa har få eller inga artiklar bakom betalvägg
Läs hela artikeln

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Jumpgate

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Jumpgate

Mer från Börsvärlden

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt