Videointervju med Nickel Mountain Resources om kommande triggers för bolaget

Nyhet

Videointervju med Nickel Mountain Resources om kommande triggers för bolaget

Videointervju med Nickel Mountain Resources om kommande triggers för bolaget

I Cornelia Gustafzons investerarkanal intervjuas denna gång Johan Sjöberg, VD för Nickel Mountain Resources, där han berättar mer om bolaget och kommande triggers. Nickel Mountain Resources är noterat på NGM. Företaget är ett renodlat prospekteringsföretag med två huvudsakliga tillgångar; nickelfyndigheten Rönnbäcken och en oljefyndighet i Tomsk med målet att sälja tillgångarna. Försäljningen har dragit ut på tiden men nu verkar det som att det har tänts ett ljus i slutet av tunneln.

Johan Sjöberg berättar mer… Mer information Missade du Cornelias förra videointervju med det prisbelönta tech-bolaget Wittra? I så fall finner du denna här. För fler videointervjuer eller spännande investeringsmöjligheter, följ Cornelia Gustafzons investerarkanal via denna länk..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Bluelake Mineral

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Bluelake Mineral

Mer från Börsvärlden

Nyhetsbrev