#20-69 Företrädesemission i Meltron AB - Börskollen

Nyhet

#20-69 Företrädesemission i Meltron AB

#20-69 Företrädesemission i Meltron AB

Styrelsen i Meltron AB (”Bolaget”) har, med stöd av bemyndigande från årsstämman den 20 augusti 2019, beslutat genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Sista dag för handel i Bolagets aktie inklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 22 september 2020. Första dag för handel i aktien exklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 23 september 2020. Avstämningsdag är den 24 september 2020.

För varje befintlig aktie erhålls i företrädesemissionen en (1) teckningsrätt. För att teckna fem (5) aktier till 0,25 kr per aktie krävs åtta (8) teckningsrätter. Teckningsperioden beräknas löpa från och med den 28 september till och med den 13 oktober 2020.

Handel med teckningsrätter äger rum på NGM Nordic SME Sweden under perioden från och med den 28 september 2020 till och med den 9 oktober 2020. Handel med betald tecknad aktie (BT) äger rum på NGM Nordic SME Sweden från och med den 28 september 2020 intill dess att emissionen registrerats hos Bolagsverket. Om emissionen ger upphov till omräkningsfaktor kommer flerdagarsorder i Bolagets orderbok att raderas.

Detta sker i så fall efter handelsdagens slut den 22 september 2020. Inlägget #20-69 Företrädesemission i Meltron AB dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Meltron

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Meltron

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev