#19-07 Komplettering av Instrument-ID rörande meddelandeserie #19-06

Nyhet

#19-07 Komplettering av Instrument-ID rörande meddelandeserie #19-06

#19-07 Komplettering av Instrument-ID rörande meddelandeserie #19-06

Företrädesemission i Transiro Int. AB Transiro Int. AB (”Bolaget”) har beslutat att genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Sista dag för handel i Bolagets aktie inklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 16 januari 2019.

Första dag för handel i Bolagets aktie exklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 17 januari 2019. Tilldelning av teckningsrätter sker enligt det för varje aktieägare registrerade innehav hos Euroclear per den 18 januari 2019 (”Avstämningsdagen”). För en (1) befintlig aktie i Bolaget erhålles två (2) teckningsrätter.

En (1) teckningsrätt berättigar till teckning av en (1) ny aktie. Teckningskursen är 0,25 kronor per aktie. Teckning av aktier med stöd av teckningsrätter ska ske under tiden från och med den 22 januari 2019 till och med den 5 februari 2019.

Handel med teckningsrätter äger rum under perioden den 22 januari 2019 till och med den 1 februari 2019. Handel i betalda tecknade aktier äger rum från och med den 22 januari 2019 fram till dess att Erbjudandet registreras hos Bolagsverket. Om emissionen ger upphov till omräkningsfaktor kommer flerdagarsorder i Bolagets orderbok att raderas.

Detta sker i så fall efter handelsdagens slut den 16 januari 2019. Inlägget #19-07 Komplettering av Instrument-ID rörande meddelandeserie #19-06 dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Transiro

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Transiro

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev