ÅF genomför en riktad nyemission av 6 576 866 nya B-aktier genom vilken bolaget tillförs cirka 1 210 miljoner kronor

Nyhet

ÅF genomför en riktad nyemission av 6 576 866 nya B-aktier genom vilken bolaget tillförs cirka 1 210 miljoner kronor

ÅF genomför en riktad nyemission av 6 576 866 nya B-aktier genom vilken bolaget tillförs cirka 1 210 miljoner kronor

Den 19 februari 2019 offentliggjorde ÅF AB (”ÅF” eller ”Bolaget”) att Bolagets kontanta offentliga uppköpserbjudande avseende Pöyry PLC (”Pöyry” respektive ”Erbjudandet”) hade fullföljts. I syfte att finansiera en del av återbetalningen av skuldfinansieringen för Erbjudandet har styrelsen i ÅF i dag, med stöd av bemyndigande från extra bolagsstämma den 16 januari 2019, beslutat om en Inlägget ÅF genomför en riktad nyemission av 6 576 866 nya B-aktier genom vilken bolaget tillförs cirka 1 210 miljoner kronor dök först upp på IPO.se..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om AFRY

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien AFRY

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev