#19-52 Handeln i Orezone AB återförs från observation - Börskollen

Nyhet

#19-52 Handeln i Orezone AB återförs från observation

#19-52 Handeln i Orezone AB återförs från observation

Den 15 april 2019 offentliggjorde Nordic Growth Market NGM AB ett villkorat beslut att notera aktierna och andra relevanta överlåtbara värdepapper i Orezone AB (publ) (”Orezone”) på Nordic MTF. Noteringsbeslutet var villkorat av att Orezone uppfyllde de formella noteringskraven rörande att (i) i den kommande emissionen säkra sådant rörelsekapital som erfordras för att bedriva verksamheten enligt gällande affärsplan för en period om tolv (12) månader och (ii) att det planerade förvärvet av Corcel Minerals S.L. slutfördes senast den 17 april 2019 samt (iii) att ingen ny information framkom som påverkar bolagets uppfyllelse av noteringskraven. Första handelsdag fastställdes till den 18 april 2019 och aktierna och andra relevanta överlåtbara värdepapper i Orezone placerades under observation från och med första handelsdag till dess att samtliga villkor hade uppfyllts.

Orezone offentliggjorde idag den 10 maj 2019 ett pressmeddelande med information om att Orezones företrädesemissionen tecknades till 90 procent, vilket innebär att Orezone tillförs cirka 23,8 MSEK före emissionskostnader. Därmed har Orezone uppfyllt samtliga villkor i noteringsbeslutet. Med hänvisning till ovanstående information har NGM-börsen beslutat att aktierna och andra relevanta överlåtbara värdepapper i Orezone med omedelbar verkan återförs från observation till ordinarie handel.

Inlägget #19-52 Handeln i Orezone AB återförs från observation dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Orezone

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Orezone

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev