Konvertibellån tecknades för ca 2 miljoner kronor - Börskollen

Nyhet

Konvertibellån tecknades för ca 2 miljoner kronor

Konvertibellån tecknades för ca 2 miljoner kronor

I PharmaLundensis konvertibelemission inkom teckningar från 420 investerare på totalt 133 835 units motsvarande 2 007 525 kronor, vilket gav en teckningsgrad på 42,4 %. Efter emissionskostnader på ca 400 000 kr tillförs bolaget således ca 1.6 miljoner kronor. Teckningen skedde till 45 % med företräde. Samtliga tecknare erhöll önskat antal units.

VD önskar framföra ett varmt tack till alla som tecknat konvertibler! Som beskrivits i pressmeddelande 190509 vill bolaget även ge ett erbjudande till investerare som föredrar att investera i aktier. PharmaLundensis genomför därför, under förutsättning av årsstämmans godkännande, en företrädesemission av units bestående av aktier och teckningsoptioner under perioden 17 juni–1 juli 2019.  Inlägget Konvertibellån tecknades för ca 2 miljoner kronor dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om PharmaLundensis

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien PharmaLundensis

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev