Utfall i företrädesemissionen - Börskollen

Nyhet

Utfall i företrädesemissionen

Utfall i företrädesemissionen

Enrad AB (”Enrad” eller ”Bolaget”) meddelar idag att den garanterade nyemissionen med företrädesrätt för befintliga aktieägare (”Företrädesemissionen”) har slutförts och tillför Bolaget cirka 11,1 MSEK före avdrag för emissionskostnader. Totalt tecknades omkring 11,1 MSEK, motsvarande 100 procent av det fulla Företrädesemissionen. Omkring 6,52 MSEK, motsvarande 58,63 procent av Företrädesemissionen, tecknades med stöd av uniträtter och omkring 133 TSEK, motsvarande 1,20 procent av Företrädesemissionen, tecknades utan stöd av teckningsrätter. Resterande del av Företrädesemissionen, motsvarande 4,47 miljoner SEK eller 40,17 procent tilldelas emissionsgaranter.

Inlägget Utfall i företrädesemissionen dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Enrad

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Enrad

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev