Medfield Diagnostics Aktiebolag publicerar memorandum inför föreliggande företrädesemission av units och bjuder in till investerarträffar

Nyhet

Medfield Diagnostics Aktiebolag publicerar memorandum inför föreliggande företrädesemission av units och bjuder in till investerarträffar

Medfield Diagnostics Aktiebolag publicerar memorandum inför föreliggande företrädesemission av units och bjuder in till investerarträffar

Medfield Diagnostics Aktiebolag (”Medfield” eller ”Bolaget”) publicerar idag ett memorandum inför föreliggande företrädesemission av units bestående av nyemitterade aktier och teckningsoptioner av serie TO1. Memorandumet finns tillgängligt på Bolagets hemsida, www.medfielddiagnostics.com och på Partner Fondkommission AB:s hemsida www.partnerfk.com. I samband med företrädesemissionen anordnar Bolaget investerarpresentationer i Stockholm och Göteborg. Bolagets VD, Stefan Blomsterberg kommer att presentera Bolaget och dess verksamhet.

Inlägget Medfield Diagnostics Aktiebolag publicerar memorandum inför föreliggande företrädesemission av units och bjuder in till investerarträffar dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Medfield

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Medfield

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev