#19-127 Företrädesemission i Transiro Int. AB - Börskollen

Nyhet

#19-127 Företrädesemission i Transiro Int. AB

#19-127 Företrädesemission i Transiro Int. AB

Styrelsen i Transiro Int. AB (Publ) (”Bolaget) har den 5 december 2019 beslutat, med bemyndigande från den extra bolagsstämman den 21 november, att genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Sista dag för handel i Bolagets aktie inklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 3 januari 2020. Första dag för handel i Bolagets aktie exklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 7 januari 2020.

Avstämningsdag är den 8 januari 2020. Aktieägare i Bolaget erhåller två (2) teckningsrätter för varje en (1) innehavd aktie. Det krävs en (1) teckningsrätt för att teckna en (1) ny aktie.

Teckningskursen är 0,08 SEK per aktie. Teckning av aktier ska ske under perioden från och med den 10 januari till och med den 24 januari 2020. Handel med teckningsrätter äger rum på NGM Nordic MTF under perioden från och med 10 januari 2020 till och med den 22 januari 2020.

Handel med betalda tecknade aktier äger rum på NGM Nordic MTF från och med den 10 januari 2020 fram till dess att emissionen registrerats hos Bolagsverket. Om emissionen ger upphov till omräkningsfaktor kommer flerdagarsorder i Bolagets orderbok att raderas. Detta sker i så fall efter handelsdagens slut den 3 januari 2020.

Inlägget #19-127 Företrädesemission i Transiro Int. AB dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Transiro

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Transiro

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev