DRILLCON HAR SLUTIT ETT RAMAVTAL MED ZINKGRUVAN MINING RÖRANDE PROSPEKTERINGSBORRNING

Nyhet

DRILLCON HAR SLUTIT ETT RAMAVTAL MED ZINKGRUVAN MINING RÖRANDE PROSPEKTERINGSBORRNING.

DRILLCON HAR SLUTIT ETT RAMAVTAL MED ZINKGRUVAN MINING RÖRANDE PROSPEKTERINGSBORRNING.

Zinkgruvan Mining AB och Drillcon Scandinavia har slutit ett ramavtal rörande prospekteringsborrning. Avtalet motsvarar ett värde mellan 130 – 150 Mkr om det avropas i sin helhet. Avtalet är giltigt över en period om tre år med start januari 2021.   ” Zinkgruvan Mining AB är, och har under flera år varit en mycket viktig kund till Drillcon Scandinavia. Vi är mycket glada att vi under pågående pandemin har slutit ett längre avtal över en period om tre år.  Avtalet ger en långsiktig samt en högre produktion jämfört mot tidigare avtal och vi ser det som ett kvitto att Drillcon levererar ett mervärde till Zinkgruvans produktion av zink.” säger Patrik Rylander vd på Drillcon AB.

(Bakgrund: Zinkgruvan Mining är en underjordsgruva i Zinkgruvan i Askersunds kommun. Företaget bryter och anrikar zink, bly och kopparmalm. Gruvan ingår sedan 2004 i den svensk-kanadensiska gruvkoncernen Lundin Mining.

Gruvan är Sveriges sydligaste underjordsgruva och har varit i kontinuerlig drift sedan 1857) Nora 30 oktober 2020                             Patrik Rylander, VD                                                                        Drillcon AB     Inlägget DRILLCON HAR SLUTIT ETT RAMAVTAL MED ZINKGRUVAN MINING RÖRANDE PROSPEKTERINGSBORRNING. dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev