#18-55 Företrädesemission i Prolight Diagnostics AB

Nyhet

#18-55 Företrädesemission i Prolight Diagnostics AB

#18-55 Företrädesemission i Prolight Diagnostics AB

Styrelsen i Prolight Diagnostics AB (”Bolaget”) beslutade den 30 april 2018 med stöd av bemyndigande från årsstämman  att genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Sista dag för handel i Bolagets aktie inklusive rätt att erhålla uniträtter är den 29 maj 2018. Första dag för handel i Bolagets aktie exklusive rätt att erhålla uniträtter är den 30 maj 2018. Avstämningsdag är den 31 maj 2018.

Aktieägare i Bolaget erhåller en (1) uniträtt för varje (1) innehavd aktie. Det krävs tretton (13) uniträtter för att teckna tre (3) units till kurs 2,25 SEK per unit. En unit består av en (1) aktie och en (1) teckningsoption (serie TO3).

Tre (3) teckningsoptioner av serie TO3 berättigar innehavaren att under perioden 1 februari till och med 28 februari 2019 teckna ytterligare  en (1) ny aktie till kurs 2,85 SEK. Teckning av aktier ska ske under perioden från och med den 4 juni 2018 till och med den 20 juni 2018. Handel med uniträtter kommer att ske från och med den 4 juni 2018 till och med den 18 juni 2018.

Handel med betalda tecknade units kommer att ske från och med den 4 juni 2018 till och med att emissionen registrerats hos Bolagsverket. Information om handel med teckningsoption TO3 kommer att meddelas i separat meddelandeserie. Om emissionen ger upphov till omräkningsfaktor kommer flerdagarsorder i Bolagets orderbok att raderas.

Detta sker i så fall efter handelsdagens slut den 29 maj 2018. ... Läs mer Inlägget #18-55 Företrädesemission i Prolight Diagnostics AB dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Prolight Diagnostics

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Prolight Diagnostics

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev