Nyhet

Analyser

Analyser och uppsnabbade pushnotiser

Vi på Börskollen är ett litet team vilket ibland är till vår nackdel, när vi har mycket idéer vi vill bygga och testa men inte riktigt hinner med. Dock gör det att vi måste prioritera desto hårdare och vara noggranna med vad vi bygger.

Vi försöker vara lyhörda och lyssna på dig som användare när ni skickar konstruktiv kritik och feedback via sociala medier eller mail med vilka funktioner ni saknar och vad som idag funkar bra.

Ett förslag som ofta kommit upp på tapeten är att vi borde börja samla in analyser från dom stora analyshusen.

Analyser om dina bevakade aktier

Ett förslag som ofta kommit upp på tapeten är att vi borde börja samla in analyser från dom stora analyshusen. Detta är nu en funktion vi byggt klart och skeppat ut här senaste veckorna på både Android och iOS men även på webben.

Du hittar dessa lättast på respektive bolagssida i appen men går även att filtrera fram i huvudflödena "Senaste nyheter" och "Populära nyheter" om ni vill se dom där. Givetvis skickar vi en pushnotis när en analysuppdatering kommer in om något av dina bevakade bolag. Detta kräver att du har appen installerad och går, i vanlig ordning, själv att stänga av/slå på i din bevakningslista.

Snabbare pushnotiser

Utöver att vi numera samlar in analyser så har även även snabbat upp leveransen av pushnotiser i apparna generellt. Detta gäller för både Pressmeddelanden som Nyheter m.fl.

I takt med att tjänsten växer så skickar vi allt fler pushnotiser för att hålla er uppdaterade kring era bevakningar. I vissa fall när tiotusentals pushnotiser skulle skickas under en kort tidsperiod blev en del av dessa notiser fördröjda. Detta ska vara åtgärdat nu tack vare er användare som kom med feedback och viktig input till oss om detta.

Läs även: Jobba med oss? Börskollen söker frilansskribenter

Detta var en kort liten uppdatering från oss på Börskollen om vad som händer i tjänsten.

/ Teamet på Börskollen

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt