Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Analyser

Analyser och uppsnabbade pushnotiser

Vi på Börskollen är ett litet team vilket ibland är till vår nackdel, när vi har mycket idéer vi vill bygga och testa men inte riktigt hinner med. Dock gör det att vi måste prioritera desto hårdare och vara noggranna med vad vi bygger.

Vi försöker vara lyhörda och lyssna på dig som användare när ni skickar konstruktiv kritik och feedback via sociala medier eller mail med vilka funktioner ni saknar och vad som idag funkar bra.

Ett förslag som ofta kommit upp på tapeten är att vi borde börja samla in analyser från dom stora analyshusen.

Analyser om dina bevakade aktier

Ett förslag som ofta kommit upp på tapeten är att vi borde börja samla in analyser från dom stora analyshusen. Detta är nu en funktion vi byggt klart och skeppat ut här senaste veckorna på både Android och iOS men även på webben.

Du hittar dessa lättast på respektive bolagssida i appen men går även att filtrera fram i huvudflödena "Senaste nyheter" och "Populära nyheter" om ni vill se dom där. Givetvis skickar vi en pushnotis när en analysuppdatering kommer in om något av dina bevakade bolag. Detta kräver att du har appen installerad och går, i vanlig ordning, själv att stänga av/slå på i din bevakningslista.

Snabbare pushnotiser

Utöver att vi numera samlar in analyser så har även även snabbat upp leveransen av pushnotiser i apparna generellt. Detta gäller för både Pressmeddelanden som Nyheter m.fl.

I takt med att tjänsten växer så skickar vi allt fler pushnotiser för att hålla er uppdaterade kring era bevakningar. I vissa fall när tiotusentals pushnotiser skulle skickas under en kort tidsperiod blev en del av dessa notiser fördröjda. Detta ska vara åtgärdat nu tack vare er användare som kom med feedback och viktig input till oss om detta.

Läs även: Jobba med oss? Börskollen söker frilansskribenter

Detta var en kort liten uppdatering från oss på Börskollen om vad som händer i tjänsten.

/ Teamet på Börskollen

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.