Fler pressmeddelanden i Börskollen – beQuoted som ny leverantör
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fler pressmeddelanden i Börskollen – beQuoted som ny leverantör

Fler

Vi har nu samlat in pressmeddelanden från börsnoterade bolag i tjänsten i strax över ett år. När vi lanserade pressmeddelanden i Börskollen blev funktionen snabbt populär bland våra användare i allmänhet och "börsnördarna" i synnerhet.

Stora nyheter kopplade till ett börsnoterat bolag föregås ofta, men inte alltid av ett pressmeddelande som företaget själv släpper på marknaden av regulatoriska skäl. Därav brukar dessa ofta komma ut lite snabbare än nyheten som följer därefter och som ska skrivas av en redaktör på någon av dom stora nyhetsbyråerna eller medierna där ute.

Därför blev detta en uppskattad funktion av våra mest aktiva användare där vi snabbt kan leverera förstahandsinformation direkt till appen, via en pushnotis, bara sekunder eller minuter efter ett pressmeddelande går ut.

Det finns flera kommunikationslösningar för börsnoterade bolag att ansluta sig till för att hantera utskick av pressmeddelanden och finansiell information varav dom största i Sverige är (utan inbördes ordning):

  • Cision
  • GlobeNewswire
  • MFN
  • beQuoted

Vi har sedan tidigare haft Cision, GlobeNewswire och MFN anslutna till oss så det är med glädje vi nu kan säga att även beQuoted har anslutit sig som källa 🥳. Vi täcker nu en majoritet av bolagen på den svenska börsen och kan leverera dessa pressmeddelanden direkt till er användare via appen eller för att läsa på  vår web.

Några av dom nya bolagen som kommer från beQuoted och där vi kommer kunna leverera pressmeddelanden till er användare är: Cibus Nordic, Eolus Vind, AAC Clyde Space, Cell Impact, Arcane Crypto, Coegin Pharma, Acconeer, Vestum, Ferroamp, Mavshack och många fler.

Detta var en liten update från oss i Börskollen-teamet och vi önskar er en fortsatt bra vecka på börsen!

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien AAC Clyde Space

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.