Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fler

Fler pressmeddelanden i Börskollen – beQuoted som ny leverantör

Vi har nu samlat in pressmeddelanden från börsnoterade bolag i tjänsten i strax över ett år. När vi lanserade pressmeddelanden i Börskollen blev funktionen snabbt populär bland våra användare i allmänhet och "börsnördarna" i synnerhet.

Stora nyheter kopplade till ett börsnoterat bolag föregås ofta, men inte alltid av ett pressmeddelande som företaget själv släpper på marknaden av regulatoriska skäl. Därav brukar dessa ofta komma ut lite snabbare än nyheten som följer därefter och som ska skrivas av en redaktör på någon av dom stora nyhetsbyråerna eller medierna där ute.

Därför blev detta en uppskattad funktion av våra mest aktiva användare där vi snabbt kan leverera förstahandsinformation direkt till appen, via en pushnotis, bara sekunder eller minuter efter ett pressmeddelande går ut.

Det finns flera kommunikationslösningar för börsnoterade bolag att ansluta sig till för att hantera utskick av pressmeddelanden och finansiell information varav dom största i Sverige är (utan inbördes ordning):

  • Cision
  • GlobeNewswire
  • MFN
  • beQuoted

Vi har sedan tidigare haft Cision, GlobeNewswire och MFN anslutna till oss så det är med glädje vi nu kan säga att även beQuoted har anslutit sig som källa 🥳. Vi täcker nu en majoritet av bolagen på den svenska börsen och kan leverera dessa pressmeddelanden direkt till er användare via appen eller för att läsa på  vår web.

Några av dom nya bolagen som kommer från beQuoted och där vi kommer kunna leverera pressmeddelanden till er användare är: Cibus Nordic, Eolus Vind, AAC Clyde Space, Cell Impact, Arcane Crypto, Coegin Pharma, Acconeer, Vestum, Ferroamp, Mavshack och många fler.

Detta var en liten update från oss i Börskollen-teamet och vi önskar er en fortsatt bra vecka på börsen!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AAC Clyde Space

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt