Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista

Sista chansen att teckna i framtidens säkerhetsbolag

Transfer Group är nästa företag inom säkerhetsbranschen att noteras. Transfer är ett holdingbolag inom säkerhetsbranschen med målsättning att äga och driva dotterbolag som har synergieffekter och kompletterar varandra. De senaste åren har man gjort förvärv som lagt grunden för koncernen och nu är man redo att bli en ledande aktör inom säkerhetsbranschen.

Genom den planerade marknadsnoteringen så skapas en ökad legitimitet för bolagets produkter och tjänster samtidigt som möjligheterna att växa genom förvärv men även organiskt ökar. I samband med noteringen har bolaget tagit beslutet att fylla kassan med maximalt 9,6 MSEK för att finansiera sin tillväxt samt att väsentligen öka antalet kvalificerade aktieägare. Sista chansen att teckna är den 21 juni!

Transfer Group äger företag vi förstår och känner väl och där vi kan dra nytta av vår erfarenhet och vårt nätverk. Säkerhetsbranschen är alltid högt upp på agendan och det gångna året har ytterligare ökat och breddat efterfrågan," säger Mats Holmberg, VD Transfer Group AB

Säkerhetsbranschen är under ständig förändring och tillväxt

Efterfrågan på säkerhetsföretagens tjänster ökar kontinuerligt och detta beror främst på en underliggande strukturell samhällsförändring där brottsligheten har blivit mer omfattande än tidigare. Enligt Eurostat så placerar Sverige sig i toppen i EU när det kommer till andelen medborgare som upplever brott, våld och vandalism . Mellan perioden 2011–2019 så har Danmark lyckats halvera otryggheten medans andelen som är brotts- och våldsutsatt i Sverige under samma period har ökat med 23 %. Behoven av säkerhetsföretag i Sverige blir allt tydligare och mycket pekar på att säkerhetsbranschen kommer fortsätta växa flera år framöver.

Andel av befolkningen som rapporterar brott, våld eller vandalism i sitt område.

Spridningsemissionen går in i slutskedet – avslutande ord från VD

Sista chansen att bli delägare i framtidens säkerhetsbolag är den 21 juni. Nedan några avslutande ord från Transfer Groups VD, Mats Holmberg.

Har du några avslutande ord till aktieägarna och de som funderar på att teckna aktier?


– Inom några veckor så räknar vi med att vara noterade och jag hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med på vår resa. Mycket behöver göras för att Sverige ska bli en tryggare plats att bo och leva på. Som ni skrev tidigare i er artikel så går brottsstatistiken i Sverige åt fel håll. Detta leder dock till att efterfrågan på säkerhetstjänster ökar och här vill vi vara nummer ett.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Transfer Group

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt