Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Digitalt

Digitalt event med spännande bolag från den glödheta Life Science-sektorn

Aktörer från en glödhet sektor presenteras under ett digitalt event den idag den 29 september mellan kl. 09.00-15.00! Se eventet live direkt via streamen nedan!

Klicka på play-knappen ovan för att se eventet live (kl. 09.00-15.00).


För dig som har ett intresse av investeringar inom Life Science-sektorn har vi ett förslag på ett datum du bör skriva upp i kalendern: den 29 september 2021. Då kommer det digitala eventet Naventus Life Science Summit 2021 gå av stapeln som arrangeras tillsammans med Setterwalls, Deloitte, FNCA, Nasdaq och Nordnet.

Eventet har fokus på bolag inom Life Science-sektorn och det är en bra möjlighet för alla som vill bekanta sig närmare med ett flertal spännande bolag, få inblick i deras verksamhet, teknik och framtidsutsikter.

Intresset för sektorn har varit stort under en längre tid, men under Covid-19 pandemin har allt rörande vaccinforskningen gjort oss mer medvetna om vikten av en stark och frodande Life Science-sektor. Stora bolag som Pfizer och Astra Zeneca har banat väg för nya innovativa forskning- och läkemedelsbolag som utvecklar nya mediciner och banbrytande tekniker. Det är intressant ur flera aspekter, dels för att det finns enorm innovationskraft i den här typen av bolag och dels för att det går att finna väldigt fina investeringar.

11 spännande bolagspresentationer – och tillhörande paneldebatter

Under eventet kommer du få veta mer om alternativa behandlingsmetoder av bland annat cancer och kroniska inflammatoriska sjukdomar, nyheter inom forskningen av Alzheimers och livsstilssjukdomar som fetma och diabetes samt mycket mer när 11 bolag gör sina bolagspresentationer – RLS Global, AlzeCure Pharma, Lipum, Oasmia, InDex Pharma, Sigrid Therapeutics, Klaria Pharma, Sprint Bioscience, Xspray Pharma, Spago Nanomedical och Schain Research.

Dessutom kommer det bli två aktuella och spännande paneldebatter!

Program och stream

Idag den 29 september är en dag där du har möjlighet att finna din nästa investering eller få större kännedom om bolag du redan har investerat i.

Via länken nedan läser du mer och tar del av det fullständiga programmet och kan också se streamen (streamen kan även ses direkt ovan). Missa inte detta!

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt