Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Zeptacoin

Zeptacoin noteras på kryptobörsen LBank 5 januari

Under 2021 noterades Zeptacoin på Bitmart och Bittrex efter en lyckad ICO. Nu noteras Zeptacoin på ytterligare en kryptobörs, Dubai-baserade LBank. Med inflationsfria Zeptacoin kan du snart investera i musik från kända världsartister.

Zeptagram har säkrat musikrättigheter från några av världens mest kända artister som kommer att presenteras på plattformen under de närmaste månaderna – dessa kan man köpa med kryptovalutan Zeptacoin. Via Zeptagrams musikmarknadsplatser kan man investera i musik lika enkelt som i aktier och fonder och få utdelning via royalties när låtarna spelas, samt även investera i NFTs.

Notering på LBank 5 januari

Den 5 januari noteras Zeptacoin på den Dubai-baserade kryptovalutabörsen LBank. LBank är en snabbväxande kryptobörs med en stark närvaro i Asien och Mellanöstern. Med noteringen på LBank når Zeptacoin fler kunder och marknader.

Här hittar du och läser mer om LBank.

Energieffektiv kryptovaluta med flera användningsområden

Zeptacoin är en inflationsfri kryptovaluta med tydliga användningsområden – handel med musikrättigheter och NFTs. Användningen av Zeptacoin kommer att understödjas av Zeptagram och dess marknadsplatser för NFTs och DNFTs. Zeptacoin är en snabb och energieffektiv kryptovaluta som är uppbyggd på ”proof of stake”-protokoll, vilket innebär en bråkdel av energianvändningen jämfört med de stora kryptovalutorna.

Bygger för tillväxt och snabb expansion

Zeptacoin finns redan noterad på BitMart, Bittrex och noteras nu även på LBank. Förutom noteringarna av Zeptacoin förbereder sig bolaget (Zeptagram) för en notering av aktien på en svensk marknadsplats under våren. Målsättningen är en snabb expansion och att göra musikrättigheter tillgängliga för investeringar till allmänheten.

Du hittar mer information om Zeptacoin här.

Läs mer om Zeptagram här.

Ladda ner apparna från Zeptagram (App Store och Google Play) och Bittrex (App Store och Google Play) för att följa kursen.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Zeptagram

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt