Nyhet

24Sevenoffice i samarbete med redovisningsjätten Ecit

Affärssystembolaget 24Sevenoffice har ingått ett strategiskt partnerskap med redovisningsfirman Ecit. Samarbetet går ut på att Ecit bildar en affärsenhet uppbyggd på 24Sevenoffices teknik, inklusive inom AI-redovisning och bästa praxis.

Genom denna enhet kommer Ecit att köpa redovisningsfirmor i Norge och Sverige där alla portföljbolagen kommer att använda sig av 24Sevenoffices redovisning/ERP-system, uppges det i ett pressmeddelande.

”Baserat på den historiska tillväxten och antalet redovisningsföretag som Ecit hittills förvärvat kommer detta potentiellt att utgöra en betydande tillväxtkälla för 24Sevenoffices Scandinavias mjukvaruintäkter”, skriver bolaget.

Ecit är en av de största redovisningsfirmorna i Skandinavien med 1 400 anställda och nära 1,6 miljarder kronor i intäkter.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om 24SevenOffice

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt