Nyhet

24Sevenoffice investerar 13,2 miljoner norska kronor i Optin Bank

Affärssystembolagets 24Sevenoffice fortsätter sin fintech-satsning och investerar nu 13,2 miljoner norska kronor i Optin Bank för en ägarandel om 9,9 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

24Sevenoffice erhåller även option på att förvärva ytterligare tio procent vid teckningsrätter i Optin Bank och kan genom utnyttjande av dem bli största ägare.

"I samarbete med bland annat Optin Bank kommer vi att erbjuda mer integrerade produkter som är nära kopplade till redovisning, fakturering och annan ERP-funktionalitet. Samarbetet kommer kontinuerligt att lansera förbättrade versioner av in- och utbetalning från bank, med avstämning och uppdaterat saldo på koncernnivå. Nya tjänster planeras också, såsom kortbetalning av fakturor och möjligheten att skjuta upp betalning av fakturor", skriver bolaget.

Victor Carlén
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om 24SevenOffice

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt