Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Acosense vill genomföra resa inom petrokemi- och livsmedelsindustrin - vd

Acosense vill genomföra en resa inom petrokemi- och livsmedelsindustrin på samma sätt som skett inom pappersmassaindustrin. Det ska dock göras mycket snabbare. Det förmedlade vd Karl Nilsson under Aktiedagen på måndagen.

Vid en fråga kring kundmix och tillväxtambitioner är planen, bortsett från de nya vertikalerna, att kopiera den nuvarande verksamheten inom pappersmassan på fler platser runt jorden.

Gällande kapitalresningen i förberedelse för tillväxt ska pengarna bland annat användas för att förbereda IT-strukturen för uppskalning av data som kommer komma i framtiden med fler instrument.

Vidare ska systemet bli mer oavhängigt av vissa installatörer och kunna genomföras världen runt genom nya samarbetspartners.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Acosense

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Acosense

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt