Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Adverty lanserar nytt in-game-format för varumärkesannonsering

Annonsplattformbolaget Adverty har uppfunnit och lanserat ett nytt in-game-format för varumärkesannonsering, som har fått namnet In-Menu.

Formatet gör det möjligt att på menyskärmar inuti mobilspel visa displayannonser som är relevanta i det kontextuella sammanhanget. Tillsammans med Advertys In-Play-format bildar den nya annonsenheten ett paket av sömlösa in-game-annonslösningar, där varumärkeskännedom kombineras med resultatbaserad annonsering, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Som den första och ledande leverantören av sömlösa, programmatiska in-game-annonslösningar visar Adverty återigen vägen när det gäller att introducera varumärken i den nya spelvärlden. Vi talar om en massiv underhållningsplattform som engagerar nära tre miljarder spelare - och det är i den vi upprättar framtidens mediekanal", säger Niklas Bakos, Advertys vd och grundare.

Advertys hela utbud av sömlösa in-game-annonstekniker finns nu tillgängligt för spelutvecklare genom företagets senaste Unity-baserade SDK. Erbjudandet In-Menu förväntas öka efterfrågan på In-Play, och vice versa. Den nya produktlanseringen utgör en betydelsefull milstolpe i och med att det öppnar ännu ett inkomstflöde och samtidigt ökar den existerande försäljningen.

Den första återkopplingen från såväl ledande spelutgivare som oberoende spelstudior runtom i världen har varit överväldigande positiv, och Adverty räknar med att In-Menu kommer att vara representerat i spelportföljen senast i början av 2021. Adverty planerar vidare att inkludera In-Menu-enheten i det kommande, skräddarsydda utvecklingsverktyget (SDK) för Unity Asset Store, genom det partnerskap med Unity Technologies som meddelades tidigare i år, skriver bolaget.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Adverty

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt