Afry får uppdrag från danska Chr. Hansen - Börskollen

Nyhet

Afry får uppdrag från danska Chr. Hansen

Teknikkonsulten Afry har i egenskap av partner fått i uppdrag av danska Chr. Hansen att bygga ett nytt utvecklingscenter för hållbara mejerivaror. Det framgår av ett pressmeddelande.

Chr. Hansen utvecklar naturliga ingredienslösningar för bland annat livsmedelsindustrin. Afry har varit projektpartner åt Chr. Hansen i mer än tio år, och har varit involverad från grundläggande design i detta nya projekt, som bland annat inkluderar mjölkmottagning, mjölkbehandling och produktion av färskvaror och ost.

Afry ansvarar för projektledning, processdesign, automatisering, rör- och elkonstruktion, kvalitetssäkring, tillverkning, montering, installation och driftsättning av detta nya utvecklingscentrum för hållbara mejeriprodukter.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om AFRY

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien AFRY

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev