Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Alligator Bioscience presenterar prekliniska data vid SITC

Bioteknikbolaget Alligator Bioscience och Aptevo Therapeutics presenterar en poster med prekliniska data avseende ALG.APV-527 vid Society for Immunotherapy Cancer's (SITC) årliga möte som hålls 10-14 november. Det framgår av ett pressmeddelande.

Utöver prekliniska data visar postern en översikt över potentiella indikationer, verkningsmekanism och effektprofil för ALG.APV-527.

"Postern beskriver att både CD8 och 5T4 förekommer i flera tumörtyper, vilket stödjerfortsatt klinisk utveckling. För att komplettera de anti-tumördata in vivo som tidigare visats, kommer postern att visa in vitro att en kombination av ALG.APV-527 och en bispecifik T-cell-aktivator främjar en stärkt immuncellsmedierad avdödning av tumörceller bättre än enbart T-cell-aktivator", heter det.

Vidare tillkännagav bolaget att man även ska presentera en poster med prekliniska data gällande 4-1BB-antikroppen (CD137) ATOR-1017, inklusive en uppdatering av den pågående fas 1-studien.

Poster-presentationen ska presentera förmågan hos ATOR-1017 att aktivera och rädda tumörinfiltrerande utmattade T-celler synergi med PD-1.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Alligator Bioscience

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Alligator Bioscience

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt