Nyhet

Amhult 2 har startat upp projekteringsmöten i oktober, fokuserar på kvarter ST - månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 har under oktober sett arbetet flyta på bra trots att månaden varit regnig, uppger vd Maria Nord Loft i månadsrapporten.

Hon skriver att arbetet i kvarter India pågår för hus B, C, D och E. Vad gäller kvarter Radarflyget 2 är samtliga hyresgäster nu på plats och Apoteket har öppnat dörrarna för kunder.

”Under oktober månad har vi också startat upp våra projekteringsmöten tillsammans med vår projekteringsgrupp där vi nu fokuserat arbetar med projektering av kvarter ST, numera benämnt "kvarter Spitfire". Vi använder oss fortsatt av Smideman Arkitekter som har borgat för en god helhet av gestaltningen i området. Den preliminära tidsplanen är att vi skall ha genomfört projekteringen fram till årsskiftet för att kunna lämna in ett bygglov första kvartalet 2021 och genomföra en upphandling med totalentreprenör under andra kvartalet 2021”, säger Maria Nord Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt