Analysguiden höjer riktkursen för Fastpartner till 150 (145) kronor

Nyhet

Analysguiden

Analysguiden höjer riktkursen för Fastpartner till 150 (145) kronor

Fastighetsbolaget Fastpartners riktkurs har höjts till 150 (145) kronor av Analysguiden som bland annat motiveras med att en stark ekonomi ger avtryck i antalet lokalförfrågningar. Det framgår av en uppdragsanalys.

- Man upplever att man i slutfasen av pandemin ser en annorlunda och mer flexibel uthyrningsmarknad som skapat fler möjligheter än problem för Fastpartner. Den starka
återhämtningen i Stockholmsområdet kommer leda till en väsentlig ökning av hyresintäkterna, vilket kommer ge fullt genomslag i slutet av 2022, skriver analyshuset.

Det framhålls att bolaget arbetar vidare med att stärka sin balansräkning för snabbt nå rating-nivån Baa1.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev